dimecres, 1 d’agost del 2012

Lliurament del Premi Memento

Fa uns pocs posts es va convocar el Premi Memento, que pretenia premiar la iniciativa que millor promogués la microliteratura en català. El sistema de votació l'heu tingut al vostre abast tots aquests dies, a la part dreta d'aquest bloc i cadascú ha pogut votar lliurement les propostes que cregués més mereixedores d'aquest singular guardó. Un cop finalitzat el termini, el recompte de vots diu que el guanyador és:


Felicitats a la Tere SM i a la resta de l'equip de Vull Escriure per la feina que han fet fins ara, que és la que ha fet que Vull Escriure sigui mereixedor del premi.

Sé que això dels premis té molts detractors: que si hi ha col·legueo, que si aquest premi te l'acabes de treure de la màniga, que si hi ha quatre milions de premis per a mig milió de candidats, que si la nit anterior al lliurament s'ha vist a un membre del jurat sopant en un restaurant de luxe amb el guanyador... Així que dedicaré unes poques línies a defensar la dignitat del Premi Memento.

El Premi Memento és un premi molt singular. Només Vull Escriure pot presumir d'haver rebut un premi que reconeix la tasca de promoure la microliteratura en català. I qui sap si algun cop es convocarà cap altre premi semblant. És cert que potser l'entitat convocant del premi (jo mateix) no és precisament mainstream o trending topic (o com es digui: que jo provo de ser modern però amb mesura) però he intentat gestionar tot el procés de la forma més benintencionada que he pogut.

Com vaig anunciar, el premi serà un post dedicat a explicar en detall les iniciatives de Vull Escriure.

Vull també felicitar a la resta de participants i encoratjar-los a seguir amb la seva tasca en favor de la microliteratura en català. I, per acabar, donar-vos les gràcies a tots els que heu participat en tot el procés, proposant candidats o votant.

4 comentaris:

  1. Les meves felicitacions a VULL ESCRIURE!! i també les vull donar a la entitat convocant per fer-ho tan rebé, Sergi enhorabona !!

    Una aferradeta.

    ResponElimina
  2. L'enhorabona per a la Tere SM, que és una autèntica emprenedora en el món de la literatura cibernètica!

    ResponElimina
  3. L'enhorabona a Vull escriure i dir-te que gràcies a tu, que ets el que ha fet possible que tots puguem escriure de les nostres coses sobre un tema proposat.

    I donar-te a tu també les felicitacions per plantejar aquesta iniciativa, una abraçada des de València de

    Vicent

    ResponElimina
  4. Felicitats pels premiats i a tu per fer aquest concurs tan original. Esperem el post delicat ;)

    ResponElimina