divendres, 14 de març del 2014

Veredicte del concurs "Objectes amb història".

Com ja sabeu els que aneu seguint aquest blog darrerament estic força enfeinat. Però com que no m'agrada fer-me l'important fent esperar la gent, avui trec uns minuts per proclamar el veredicte del concurs "Objectes amb història".

Ja sabeu que és habitual dir en aquests casos que el nivell ha estat alt, que la tria ha estat difícil i tota la resta de tòpics. Però els tòpics tenen quasi sempre una part de veritat i en aquest cas, us asseguro que la tria no ha estat fàcil. No només per la qualitat dels textos sinó també per la proximitat personal a molts dels participants. No és fàcil deixar el teu propi pare, la teva sogra, algun amic i alguns fidels seguidors d'aquest blog sense premi.

Finalment, hem triat un guanyador i un finalista, que rebran el premi que vam prometre: un exclusiu parell d'arracades dissenyat a partir del relat que van escriure, a més de la publicació del seu relat al web de Calados Vázquez, si així ho desitgen.

El guanyador ha estat triat per unanimitat del jurat. És un text escrit amb innegable qualitat literària on les arracades semblen parlar a cau d'orella als protagonistes. Una petita joia literària que es convertirà en una petita joia de fusta.

El finalista ens ha costat més de triar. Literàriament n'hi havia alguns que potser ho mereixien més però, per aquest segon premi, ha pesat més a potencialitat del text de convertir-se en una bona arracada. Es tracta d'un text que descriu la fortalesa de la dona i el significat de les arracades en cada cultura.


Així doncs, els guanyadors són:

1er Premi: Les arracades dels Zhou, de David Castejón.
2on Premi: Grans dones amb arracades, de Josep Maria Pascual Arnella.


(M'hauríeu d'escriure un email per dir-me on voleu que us enviem les arracades del premi: sergi.fsi@gmail.com)

Gràcies de nou a tots els participants que amb els vostres relats heu donat prestigi a aquest concurs. Si la petita aventura comercial de l'Alberto tira endavant, no descartem posar-nos en contacte amb vosaltres més endavant per ampliar la col·lecció "Arracades amb història" amb models basats en aquests relats.

5 comentaris:

 1. Molt bona iniciativa i ja m'imagine la dificultat per poder donar uns premis,sense la impunitat de l'ofici professional.

  Una abraçada des de València

  Vicent

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, és difícil. Sobretot perquè la gent que hi participava em coneix.

   Elimina
 2. Em pots donar el nom i l'adreça dels membres del jurat? es només per "parlar" sobre el seu veredicte :P

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pren nota:

   Tipus d'incògnit
   C/Fals nº 252. Santa Rita del Vallès.

   Elimina
 3. Felicitats als guanyadors. Jo pensava que clicant els noms podríem llegir els textos, però veig que no...O potser és problema meu.
  Bon vespre, Sergi.

  ResponElimina