dimecres, 9 d’abril del 2014

El mercader de Venècia.

La veïna del cinquè li havia recomanat un dietista. El seu cosí, en canvi, li havia dit que el millor era que s'apuntés al gimnàs i agafés un entrenador personal. A la feina, la recepcionista parlava meravelles dels suplements vitamínics d'una herboristeria. El marit, amb una mica de mala bava, li havia insinuat que l'únic remei que hi veia era una liposucció.

Quan ja quasi tenia pensada la seva aposta per l'operació biquini d'aquell any va passar una cosa estranya. Tot i no entendre les ofertes que aquell establiment anunciava a l'aparador, va passar a dins. Els empleats van entendre de seguida el seu problema i li van assegurar que trobarien una solució efectiva.

Va sortir de l'oficina amb la sensació d'haver-se tret un gran pes de sobre. Realment havia trobat uns autèntics professionals. Va dir que que volia perdre un parell de quilets que li sobraven. I quinze minuts més tard, l'interventor de l'oficina bancària ja l'havia deixat més xuclada del que hauria quedat amb qualsevol dels remeis que li havien recomanat.

12 comentaris:

  1. Uns autèntics vampirs els bancs

    ResponElimina
    Respostes
    1. N'hi ha que de fet són vampirs falsos, que encara són pitjor.

      Elimina
  2. Sí, certament els quilos se'ns els enduen amb el preu de les dietes, ja siga una dieta usùrica o macro-econòmica o una matemàtica o feta per a disminuir les calories, el cert és que el millor ha de ser i, sempre és difícil, acceptar-se tal com un és, l'inconscient, jo hi crec, que li vaig a fer, sap millor que ningú què és el millor per la nostra salut i no sol equivocar-se, només ens enganyem si no el sentim.

    Vicent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això d'acceptar-se tal com som és tan difícil que fins i tot hi ha gent que ho ven, en forma de llibres d'autoajuda, coaching, teràpies...

      Elimina
  3. Respostes
    1. Bé, en aquest cas, cal reconèixer que han donat satisfacció a la demanda del client, que no sempre passa.

      Elimina
  4. La polisèmia és molt arriscada, aquesta s'ha quedat ben escurada per culpa de la coincidència de paraules.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És el que passa quan cadascú parla el seu propi llenguatge. Et penses que dius una cosa però l'altre està entenent quelcom diferent.

      Elimina
  5. Una bona manera de perdre pes, per qui en tingui de sobrant, és clar...Sort de l'humor que ens treu les cabòries!
    Bon vespre, Sergi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És ben curiós això de l'humor. Esperem que no inventin cap estafa per robar-nos-el.

      Elimina
  6. Així doncs, l'operació bikini també és una mentida del sistema per perdre quilets????

    ResponElimina