dimecres, 14 d’agost del 2013

Converses amb la nevera

Tindré un altre blog,

Sí, aquestes notícies, al final és millor deixar-les anar bruscament. Ara deixo una estona perquè ho assumiu. Sé que uns pensareu que cada naixement omple el món d'alegria i els altres que internet ja està sobrepoblada de blogs.

El nou blog es diu Converses amb la nevera i tractarà tota mena de temes relacionats amb la cultura que podem trobar al voltant dels aliments. Des de consells per triar bons melons fins a reflexions i discussions sobre transgènics o aliments bio, passant per articles que expliquin històries o anècdotes sorprenents sobre com va arribar la patata a Europa o com s'elabora una cervesa artesana.

La intenció és explicar totes aquestes històries de forma amena i propera, sense renunciar a aprendre coses noves amb cada article.

Quan un/a potencial amant us convida a casa seva, molts xafardegeu els llibres o els discos que té al prestatge, pensant que la cultura que consumeix defineix aquella persona. Si us feu seguidors d'aquest nou blog estic segur que el primer que li revisareu serà la nevera.

Converses amb la nevera no serà un blog 100% meu. De moment compto amb la col·laboració del Marc, un bon amic, que ha estudiat una mica de disseny i vol aprofundir en tots aquests temes relacionats amb les xarxes i les TIC.

També esperem comptar amb la col·laboració puntual o periòdica d'altres persones que ens donin una visió diferent dels aliments. Per exemple: cuiners, agricultors, venedors de fruita, científics, dietistes, crítics gastronòmics... Per tant, és un blog obert i participatiu.

Tenim moltes idees engrescadores en ment. Per exemple, volem aconseguir que, ja que el blog parla d'aliments, es pugui tastar i olorar d'alguna manera. I, bé, moltes més coses que no us penso dir ara mateix. Si les voleu saber, us feu seguidors del blog, que és gratis.

8 comentaris:

  1. Pot ser una bona aportació al món de la gastronomia, i de fet espere que no llances el bloc que tens ara, perquè és dels que seguisc a sovint, i sovintege, vaja, una abraçada i bon vent i barca nova amb el nou bloc.

    Salutacions des de Russafa

    Vicent

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies de nou pel teu suport, Vicent. En principi Àtoms i lletres seguirà com fins ara, amb una entrada setmanal. El que sí que tinc molt abandonat és l'altre, "Grans preguntes que no em deixen dormir".

      Suposo que acabes concentrant els esforços en allò que et motiva més i, en certa manera, també en allò que veus que a la gent també li interessa.

      Elimina
  2. Et podria dir que si, que em faré seguidor del bloc i que tinc moltes ganes de llegir-lo però t'estaria mentint descaradament...

    ResponElimina
  3. Ei, Sergi, en principi no és un tema que em tiri massa però ho provaré, a més, estaria molt bé que em preocupés més per l'alimentació familiar, el dia que parli la nostra nevera! Endavant!
    Per cert, la de les preguntes que no em deixen dormir a mi m'agrada molt, a veure si el podem revitalitzar.. ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Intentaré fer algun post sobre alimentació familiar, a veure si capto l'atenció del sector "mares amb internet" ;)

      Quant al blog de Grans Preguntes, he pensat donar-lo en adopció, si sorgeix algun interessat.

      Elimina